Naționala masculină de baschet a României a fost învinsă clar de formația Letoniei, cu scorul de 98-68 (26-12, 30-19, 21-17, 21-20), duminică, în ultimul meci din cadrul turneului internațional de la Riga (Letonia).

Letonia a câștigat competiția, după ce a învins și echipa Lituaniei, cu 87-77.

În prima partidă a turneului, Lituania a surclasat România cu 97-64.

În fața Letoniei, pentru tricolori au evoluat Vlad Moldoveanu 19 puncte, Octavian Popa-Calotă 17 puncte, Andrei Mandache 12 puncte, Emanuel Cățe 6 puncte, Nandor Kuti 4 puncte, Alexandru Olah 4 puncte, Rolland Torok 3 puncte, Cătălin Petrișor 3 puncte, Cătălin Baciu, Radu Paliciuc, Radu Vîrnă.

România a jucat fără Giordan Watson și Bobe Nicolescu, rămași în țară. Americanul are în continuare probleme cu obținerea dreptului de joc pentru echipa națională a României, iar cel din urmă se confruntă cu o problemă medicală (genunchi).

Partida cu Letonia a fost ultima pentru ”vulturi” înaintea Eurobasket 2017. Tricolorii vor reveni în țară luni și vor intra în linie dreaptă cu pregătirile de la Cluj-Napoca. Naționala României participă după o absență de trei decenii la Campionatul European, urmând să evolueze în Grupa C a FIBA Eurobasket 2017, alături de campioana en titre, Spania, dar și de Croația, Cehia, Ungaria și Muntenegru, la Cluj-Napoca, în perioada 1-7 septembrie.

În prima decadă a lunii august, România a participat la un puternic turneu la Patras (Grecia), fiind surclasată de echipa țării gazdă cu 106-48 și de Ucraina cu 91-57.

Citiți și EXCLUSIV | După ce i-au închis pubul, fostul campion mondial de box Leonard Doroftei pleacă definitiv din țară: ”Proștilor, nu mai stau în România, mă duc în Canada”

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie