MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2018 09:34

Jan Ullrich a fost arestat pentru a doua oară în decurs de o săptămână! De data aceasta, fiind beat și drogat, a bătut o prostituată

Distribuie

Jan Ullrich a fost arestat pentru a doua oară în decurs de o săptămână! De data aceasta, fiind beat și drogat, a bătut o prostituată.

Fostul mare ciclist german, acum în vârstă de 44 de ani, are tot mai multe probleme cu legea în ultimul timp. Vinerea trecută, el a fost arestat la Palma de Mallorca, pentru că a intrat în casă peste un vecin de-al său, pe care l-a amenințat cu bătaia.

Til Schweiger, un regizor şi actor german, care, în momentul în care neamţul a intrat în casa sa, avea o petrecere pentru a sărbători noul său film „Honey in the Head”. Totul s-a întâmplat în Palma de Mallorca, unde câștigătorul Turului Franței din 1997 s-a stabilit de câțiva ani.

Jan Ullrich a fost arestat pentru a doua oară în decurs de o săptămână. beat și drogat, a bătut o prostituată

El a fost eliberat de spanioli, cu condiția să înceapă un tratament serios cu dependența de alcool și de droguri. Jan Ulrich s-a întors în Germania, la Frankfurt, unde s-a cazat la un hotel de lux și a luat o prostituată „ca să-i țină de urât”.

Ullrich nu s-a înțeles cu fata și a început s-o bată. Polițiștii chemați la fața locului au constatat că fostul sportiv era și beat, și drogat.

În 2014, tot beat fiind, Jan Ulrich, a intrat în alt autovehicul, rănind două persoane. Atunci, justiția l-a condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare.

Acum, îl paște o nouă pedeapsă gravă.


CITEȘTE ȘI:

Citește mai multe despre Jan Ullrich și ciclism pe Libertatea.

Comentarii