Mergi direct la conținut »
JoJo trebuie să câștige un meci pentru a deveni challenger obligatoriu la titlul mondial
Sport Libertatea > Sport > JoJo trebuie să câștige un meci pentru a deveni challenger obligatoriu la titlul mondial

JoJo trebuie să câștige un meci pentru a deveni challenger obligatoriu la titlul mondial

Boxerul român Ion Ionuț, alias Jo Jo Dan, îl va înfrunta pe italianul Leonard Bundu într-un duel eliminatoriu, care va permite stabilirea challengerului obligatoriu la titlul de campion mondial la categoria semimijlocie, versiunea IBF, deținut de englezul Kell Brook, notează Agerpres.

Jo Jo Dan a confirmat, pe contul său de Facebook această informație, data și locul de desfășurare a meciului nefiind deocamdată stabilite: „Super veste. Am spus Da pentru a efectua un meci eliminatoriu. Voi fi super pregătit… Sper să vină cât mai curând”, a scris pugilistul român.

În vârstă de 33 ani, Jo Jo Dan are în palmares 33 de victorii și 2 înfrângeri. El a câștigat ultima sa luptă în mai 2014, în fața polonezului Lukasz Janik, pe care l-a învins prin KO tehnic în runda a 5-a.

La rândul său Leonard Bundu (39 ani), boxer originar din Sierra Leone, are un palmares aproape imaculat, cu 31 de victorii și 2 egaluri, ultima sa „victimă” fiind englezul Frankie Gavin, pe care l-a învins la puncte pe 1 august, la Wolverhampton (Anglia). Deținător al titlului de campion european la semimijlocie, Bundu i-a acuzat la începutul acestei săptămâni pe organizatorii meciului cu Gavin că nu l-au plătit după victoria împotriva britanicului.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close