Mergi direct la conținut »
Kassandra a ajuns la Strasbourg pentru cea de-a 38-a operaţie
Sport Libertatea > Sport

Kassandra a ajuns la Strasbourg pentru cea de-a 38-a operaţie

Kassandra (10 ani), fetiţa familiei Rotariu, a ajuns în această dimineaţă în Franţa, după un drum infernal de 19 ore cu maşina. Însoţită de mama ei adoptivă, micuţa a intrat la ora 13:00 pe mâna medicilor de la clinica din Strasbourg, pentru a fi pregătită de cea de-a 38-a operaţie.

După control, Kassandra va fi lăsată liberă, urmând să fie internată joi. Operaţia este programată vineri dimineaţă.

Fostul mare internaţional Iosif Rotariu a rămas la Timişoara şi este ţinut la curent de starea micuţei de soţia lui, Dana, prin telefon. ”Kassi este foarte optimistă. Mai multe emoţii avem noi. Intervenţia chirugicală va fi făcută de această dată la piciorul stâng, care a crescut cu 12 centimetri mai lung decât dreptul. Până la 18 ani, când stagnează creşterea organismului, trebuie să schimbe protezele la picioare şi la mâni. Cei 120.000 de euro strânşi din campania Antenei 1 ne vor ajuta enorm. Mulţumim tuturor pentru susţinere”, a spus Rotariu.

Rotariu Kassandra

Soţii Rotariu au înfiat-o pe Kassandra, la 3 ani, când era piele şi os şi avea 24 de intervenţii chirurgicale cu anestezie generală. La spital au aflat că a fost părăsită de mamă şi apoi bătută şi maltratată de bunici.


 

Close
Închide
  Close