De Paul Tecuceanu,

Conform People, Vanessa Bryant, văduva fostului baschetbalist, a dat în judecată biroul şerifului din Los Angeles pentru difuzarea unor fotografii de la locul accidentului. Femeia a depus plângerea, vineri, 7 mai, pe motiv că biroul șerifului se face responsabil de răspândirea pozelor respective.

“În realitate, nu mai puţin de opt persoane din cadrul biroului şerifului erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copiii morţi, părinţi şi antrenori.

După cum a recunoscut ulterior biroul, nu exista un motiv legat de anchetă pentru ca acele persoane să facă fotografiile la locul accidentului. Mai degrabă acei oameni au făcut fotografiile în scop personal”, se arată în plângerea depusă de Vanessa Bryant.

Vanessa Bryant susține că acest lucru s-a întâmplat deși i-a cerut
şerifului Alex Villanueva să restricționeze accesul la locul accidentului.

Numai cei de la medicina legală şi anchetatorii National Transportation Safety Board aveau dreptul să facă fotografii la locul accidentului. “Oricine altcineva nu ar fi fost autorizat să facă fotografii. Ar fi fotografii interzise”, a spus șeriful din Los Angeles.

Vanessa Bryant cere acum daune morale, pentru tulburări emoționale și anxietate mintală.

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a încetat din viață la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit la Calabasas, în California. În acel accident au mai decedat Gianna, fiica în vârstă de 13 ani a fostului sportiv, și alte șapte persoane.

Citeşte şi:

Cum arată lupta cu COVID-19 într-un spital din Chicago. Asistentă medicală româncă: „Am crezut că sunt condamnată la moarte. Acum, vrem să privim lucrurile altfel”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.