3914-126702-161.jpg

Cum a intrat în vestiarul lui Asesoft, baschetbalistul Carl Krauser a fost luat în primire: “Uite-l, bă, şi pe Obama! A venit la Ploieşti”, l-au întâmpinat noii săi colegi. Virgil Căruţaşu şi cţchipierii săi susţin că noul lor coleg seamănă cu preşedintele SUA, Barack Obama. Carl a primit cu zâmbetul pe buze acest “nume de scenă” şi a întrebat imediat cum îl cheamă pe “omologul” său din România. Astfel, pe finalul meciului câştigat de Asesoft în deplasare, cu Energia Rovinari, Krauser a profitat de un moment de pauză şi a strigat în gura mare “Băsescu, România!”, stârnind râsul tuturor.

A făcut şi box

Krauser a avut o viaţă agitată în America, petrecându- şi copilăria în Bronx. Bătăile de stradă frecvente l-au determinat să se apuce de box. A strâns chiar 30 de meciuri la amatori. Dragostea pentru baschet a fost însă mai mare.

Le plac baschetul, dansul şi muzica

3914-126703-162.jpg

Carl “Obama” Krauser a fost omul-spectacol în ultimul meci, de la Târgu Jiu, câştigat de prahoveni cu 99-70. În timp ce jucătorii Asesoftului serveau masa, în restaurantul hotelului avea loc un botez. Krauser a intrat în horă cu petrecăreţii români, dansând şi chiuind în aplauzele cţchipierilor. La întoarcerea spre Ploieşti, “Obama” şi-a etalat în autocar calităţile de rapper. La îndemnul antrenorului sârb Vladimir Arnautovic, el a compus versuri despre fiecare jucător, reuşind un freestyle de toată frumuseţea. La rândul său, preşedintele SUA, Barack Obama, este cunoscut drept un împătimit al sportului, practicând baschetul şi baseballul. Cel mai puternic om din lume adoră muzica şi nu ratează nici o ocazie pentru a-şi etala talentele de dansator.

Sâmbătă, derby Ploieşti – Cluj

Asesoft Ploieşti – “U” Cluj, der- by-ul ultimelor sezoane ale Diviziei Naţionale de baschet masculin, va avea loc poimâine, în etapa a 21-a (ora 19.00, în direct la Telesport). Prahovenii ocupă locul 3, cu 34 de puncte, dar au un meci mai puţin decât liderul CSU Sibiu, care are acelaşi punctaj. Ardelenii sunt pe 4, cu 33 de puncte.

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații