MENIU CAUTĂ
21 Noi. 2018 07:00

Leonard Doroftei are probleme în afaceri. ”Lângă pub-ul meu e plin de garduri, parcă ești la pârnaie!”

Distribuie

Afacerea cu localul din Ploiești nu-i prea merge lui Leonard Doroftei. Fostul campion mondial la box se plânge că a ajuns să vândă câte o bere marțea și alta joia.

Motivul îl reprezintă faptul că spațiul închiriat de la primărie, după ce a fost evacuat din vechia locație aflată în centrul Ploieștiului, nu are clienți. Sau, mai bine zis, din cauza evenimentelor sportive care se desfășoară pe stadionul 'Ilie Oană', pub-ul său, aflat la una dintre peluzele arenei, nu poate comercializa băuturi alcoolice în perioada meciurilor.

'E greu cu pub-ul, practic vând o bere marțea și alta joia. Asta pentru că sunt mereu evenimente sportive. De exemplu, săptămâna trecută a jucat naționala sâmbătă, iar duminică a fost alt eveniment sportiv. Așa că s-au montat garduri de vineri până duminică noapte. Mi-au blocat de tot intrarea în pub!', a declarat, pentru Libertatea, Leonard Doroftei.

Fostul pugilist a continuat, supărat: 'Mai mereu sunt evenimente la stadion. Ba joacă Petolul, ba naționala, ba se organizează un spectacol. Lângă pub-ul meu e plin de garduri, parcă ești la pârnaie! În aceste condiții, nu au cum să-ți vină clienții la pub. Unde mai pui că, în preajma evenimentelor sportive, nu-mi permite legea să vând alcool, iar chiria e de 15.000 de lei pe lună. Așa că stau la ușă și aștept ca eventualii clienți să-mi calce pragul'.

Cu toate aceste neajunsuri, 'Moșu' nu disperă: 'Sper ca ploieștenii să fie aproape de mine. Nu stau să cerșesc, nu e felul meu. Sunt un luptător și o să trec și acest hop al vieții!'.


BBC: România este țara unde „aproape toată lumea are o locuință'. Suntem pe primul loc în UE în ceea ce privește numărul de proprietari de locuințe!

Loading...
Comentarii