Leonard Doroftei (43 de ani) s-a reapucat de sport. Mai precis, preşedintele Federaţiei Române de Box aleargă seară de seară prin Ploieşti, pentru a mai da jos din cele 90 de kilograme pe care le-a atins de Sărbători, după “cura” cu friptură, cârnaţi şi sarmale.
“După ce m-am lăsat de box, am vrut să fiu şi eu gras şi frumos. Acum sunt mai mult gras decât frumos”, ne-a declarat, în glumă, Doroftei. Fostul campion mondial WBA la semiuşoară a continuat: “De Sărbători, am atins «borna» de 90 de kilograme. Văzând că nu mai e de glumă, m-am apucat iarăşi de sport. Acum, după câteva zile de alergat intens, am ajuns la 87, dar puteam să am şi mai puţin. Din păcate, m-a dat peste cap o petrecere pe care am avut-o la Constanţa şi în care am pus la loc cel puţin un kilogram. Asta este, mai am mult de lucru”.
Actualul şef al Federaţiei Române de Box a dezvăluit şi “ţelul” său: “Vreau să mai dau jos încă 10 kilograme, să ajung pe la 77. Ştiu că e greu, însă nu cedez. În afară de alergat, merg şi la sală. La sala de mese! Ce să fac, îmbin şi eu utilul cu plăcutul. Oricum, de alergat mă ţin. «Bag» zilnic câţiva kilometri”.

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine