Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Șase luni a durat visul. Liliana Petrișor, cea mai titrată româncă la biliard, la un pas să ajungă iar în stradă!
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > EXCLUSIV/ Șase luni a durat visul. Liliana Petrișor, cea mai titrată româncă la biliard, la un pas să ajungă iar în stradă!

EXCLUSIV/ Șase luni a durat visul. Liliana Petrișor, cea mai titrată româncă la biliard, la un pas să ajungă iar în stradă!

Drama celei mai mari campioane de biliard a României, Liliana Petrișor, pe care soarta crudă a aruncat-o în stradă, poveste relatată exclusiv de Libertatea, a înmuiat inimile multora.

De Florian Gheorghe,

liliana petrisor

Sensibilizați până la lacrimi, oameni de afaceri, prezentatori de televiziune și politicieni s-au întrecut în oferte pentru a-i schimba viața tinerei ce suferă și de un hadicap locomotor, care, timp de 10 ani, a fost campioană națională absolută la toate concursurile de biliard – Bila 8, Bila 9, Carambol cu 3 mante, Stecca, Snooker. Însă, doar șase luni a durat visul Lilianei că va avea o viață mai bună. Fosta sportivă a ajuns la un centru social umanitar situat în zona de nord capitalei, unde, se bucură de o masă și de un loc de dormit. Stă însă cu mari emoții să nu ajungă din nou să cerșească și să doarmă în stradă, căci vârsta sa -35 de ani- e la limita  regulamentului centrului.

liliana petrisor, un suflet candid

Liliana Petrișor are 42 de medalii

Povestea de succes a Lilianei Petrișor, sportiva care a câștigat în cariera sa 42 de medalii, s-a oprit în 2012, după ce a devenit campioană balcanică. Cel mai bun an din cariera sa s-a dovedit unul blestemat în propria viață.

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei. Ce spune despre România
Recomandări

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei. Ce spune despre România

Clubul de billiard unde locuia și preda a fost demolat de primărie pentru a face loc unui restaurant, urmările unei iubiri nevinovate i-a zdrobit sufletul căci a fost infectată cu HIV, iar moartea tatălui său, ce a survenit imediat după ce a aflat cumplitul diagnostic, au împins-o către sinucidere. S-a aruncat de pe școala de biliard ce urma să fie demolată și a supraviețuit  printr-un miracol, însă și-a rupt ambele picioare, în multe locuri de la genunchi la glezne. Abandonată de familie, din cauza handicapului căpătat mizeria a înconjurat-o în casa care a fost retrocedată, așa că șansa sa a devenit strada.

 

Close
Închide
  Close