Mergi direct la conținut »
VIDEO / Cupa României: "U" Cluj - Pandurii 1-0. ^Lemnaru a ratat din doi metri
Sport Libertatea > Sport > VIDEO / Cupa României: "U" Cluj - Pandurii 1-0. ^Lemnaru a ratat din doi metri

VIDEO / Cupa României: „U” Cluj – Pandurii 1-0. ^Lemnaru a ratat din doi metri

CUPA ROMÂNIEI / SFERTURI

UNIVERSITATEA CLUJ – PANDURII 1-0
Cepellini (56)

Universitatea Cluj a obţinut calificarea în semifinalele Cupei României, după victoria obţinută în faţa Pandurilor, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Cepellini, în minutul 56. Sud-americanul a înscris cu o execuţie de senzaţie. Lemnaru a avut ratarea partidei. Cu opt minute înainte de final, cu jucătorul trecut pe la Steaua a şutat peste poartă, din 10 metrei. Astfel, Universitatea i se alătură, în semifinalele competiţiei, celeilalte echipe din Cluj, CFR.

///

Final de meci

Min. 85: Nuno Viveiros vede cartonaşul galben.

Min. 83: Iese Gravenberch, intră Viveiros.

Min. 82: Ocazie imensă ratată de Lemnaru. Jucătorul gazdelor şuteze peste poartă, din doi metri!

Min. 56: GOOOOOOOOOOOL. Cepellini deschide scorul, cu un şut din voleu, din pasa lui Cristocea. UNIVERSITATEA CLUJ – PANDURII 1-0

Min. 46: Iese Stojanovici, intră Cepellini.

Pauză

Min. 11: Ocazie imensă a Pandurilor! Mihai Răduţ trimite mingea, cu capul, în bară!

A început meciul!

Reportaj video într-un loc miraculos! Am fost în singurul oraș de pe Planetă care scoate campioni pe bandă rulantă. Și am găsit un antrenor român!
Recomandări

Reportaj video într-un loc miraculos! Am fost în singurul oraș de pe Planetă care scoate campioni pe bandă rulantă. Și am găsit un antrenor român!

///

Universitatea Cluj şi Pandurii Tg. Jiu se întâlnesc, în această seară (20:30, Sport.ro), în sferturile de finală ale Cupei României.

Istoricul întâlnirilor directe dintre cele două echipe arată că gorjenii sunt favoriţi.  Cele două echipe s-au întâlnit de 12 ori în meciuri oficiale începând din 29 iulie 2007, data primei confruntări între cele două echipe. Atunci pe “Ion Moina”, ardeleneii, proaspăt promovaţi, şi Pandurii Târgu Jiu au încheiat la egalitate, 1-1. Au urmat şapte victorii pentru Pandurii şi patru remize. Apoi, a venit rândul „şepcilor roşii” să câştige, scor 2-0.

“Va fi foarte greu la Cluj deoarece terenul se prezintă în condiţii destul de proaste, am observat asta la ultimul meci al lor cu Oţelul Galaţi, s-a mai jucat şi finala Cupei la rugby acolo. Cred că un fotbal de mare calitate nu se va putea juca pe acel teren. E un meci de Cupă, aţi văzut că în astfel de meciuri se poate întâmpla orice, chiar ca echipe favorite să fie eliminate de formaţii de eşaloane inferioare” a declarat antrenorul grupării gorjene, Petre Grigoraş, pentru site-ul oficial al echipei.

Close
Închide
  Close