MENIU CAUTĂ
01 Aug. 2001 21:00

Loti Boloni face scandal in Elvetia

Distribuie

Pe fostul antrenor al nationalei l-a nemultumit, in cantonamentul lui Sporting Lisabona, zgomotul unei masini de tuns iarba
Iritat ca pe stadionul Pierre de Coubertin din Lausanne (Elvetia) a patruns, fara a fi instiintat, o masina de tuns iarba, Loti a mutat imediat cantonamentul echipei portugheze la Nyon.
„Oricum, terenul era cam denivelat, iar pentru orice antrenor acest lucru este o problema. Avem nevoie de multa liniste si de conditii optime”, a admis B?l?ni pentru cotidianul „Record”. Dupa ce a inspectat cu alti oficiali ai clubului lusitan cateva locuri, a ales sa pregateasca debutul in noul sezon la Nyon, localitate in care UEFA isi desfasoara activitatea. Aseara, Sporting urma sa intalneasca, in meci amical, pe Villarreal. Marius Niculae era si el in dubiu in ceea ce priveste convocarea la nationala pentru amicalul de la 15 august cu Slovenia.
„Nu stiu ce o sa fac. Pe 12 august jucam, in prima etapa, derby-ul cu FC Porto. Probabil ca am sa vin direct la Ljubljana, daca mi se da acceptul”, a precizat varful lui Sporting. (Florin Preoteasa)

Comentarii