Mergi direct la conținut »
Luptătorii din gala Dynamite, în Cetatea Neamțului / VIDEO
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Luptătorii din gala Dynamite, în Cetatea Neamțului / VIDEO

Luptătorii din gala Dynamite, în Cetatea Neamțului / VIDEO

Luptătorii din gala Dynamite, în Cetatea Neamțului.

De Daniel Conțescu,

Opt dintre sportivii care vor lupta, pe 19 octombrie, la Piatra Neamț, în gala Dynamite Fighting Show, printre care Cătălin Moroșanu și Andrei Stoica, au filmat un clip epic de promovare al evenimentului intitulat Bătălia Moldovei.

Aceștia au petrecut o zi întreagă la Cetatea Neamțului, unul dintre locurile de legendă ale Moldovei medievale. În imagini, Moroșanu (foto) apare îmbrăcat în soldat medieval de-al lui Ștefan cel Mare, unul dintre cei care și-au pus amprenta asupra cetății, în timp ce adversarul său, turcul Mehmet Ozer, este îmbrăcat în ienicer, aducând aminte de legendarele războaie ale moldovenilor cu otomanii.

Din clip nu lipsesc Andrei Stoica, Bogdan Năstase, Sebastian Cozmâncă, Alexandru Radnev și Florin Lambagiu, toți urmând să lupte pe 19 octombrie. ”Este un loc incredibil, a fost o onoare pentru noi să filmăm în Cetatea Neamțului. Sperăm ca acest clip să convingă cât mai multă lume să o viziteze”, a afirmat Andrei Stoica.

Evenimentul Dynamite Fighting Show va fi unic pentru sporturile de contact din România deoarece toate duelurile se vor desfășura la openweight, fără limită de greutate.

În ring, doar grei

„Practic, toate meciurile vor fi la categoria grea, cântarul va fi strict informal. Este un concept inițiat în urmă cu un deceniu în Japonia. Vrem să oferim publicului atât meciuri de calitate, cât și entertainment. Am inclus și două meciuri de arte marțiale, pe reguli de taekwondo și kyokushin”, a declarat Moroșanu, promotorul Dynamite Fighting Show.

Biletele pentru gala Dynamite Fighting Show sunt disponibile pe portalul bilete.ro.

Close
Închide
  Close