MENIU CAUTĂ
, de Daniel Conţescu

Luptătorul Andrei Stoica, a 50-a victorie a carierei. Românul a făcut meciul vieții în cea mai mare promoție din Asia

Distribuie

Andrei Stoica a avut parte de ce-a de-a 50-a victorie din palmaresul său, reușind totodată să-l revanșeze pe fratele său, Bogdan. A profitat de această ocazie pentru a face un anunț important susținătorilor săi.

Campionul Mondial Andrei Stoica a luptat ieri în Filipine, la cel mai înalt nivel, în circuitul One Championship, cea mai mare organizație sportivă din ASIA, care se bucură în continuare de un succes imens. Gala a fost transmisă în peste 140 de țări.

Andrei s-a putut bucura de o victorie răsunătoare, cea cu numărul 50 din cariera lui de kickboxer profesionist, care îî va aduce noi oportunități. O victorie cu atât mai importantă pentru că oponentul său a fost marocanul Ibrahim El Bouni, un oponent foarte titrat, care în urmă cu un an a reușit să câștige în fața fratele său, Bogdan Stoica.

Va deveni din nou tătic

Andrei a profitat de ocazie și a anunțat că familia Stoica se va mări în curând, urmând să devină tătic pentru a treia oară, acesta mai având doi băieți, Albert (6 ani) și Alex (4 ani), care cel mai probabil vor călca pe urmele tatălui lor campion.

”Pe lângă faptul că dedic această victorie tuturor românilor și în special fratelui meu care astăzi s-a operat la mână, dedic a 50-a victorie a carierei mele și celui de-al treilea copil pe care îl voi avea!”, a declarat Andrei susținătorilor săi.

Comentarii