MENIU CAUTĂ
01 Mai. 2018 22:30

Luptătorul Mihai Mihuț, campion european. Prima medalie de aur pentru România la CE după 11 ani | VIDEO

Distribuie

Luptătorul Mihai Mihuț, campion european. Prima medalie de aur pentru România la CE după 11 ani. Sportivul român Mihai Mihuţ a cucerit medalia de aur la cat. 63 kg, la greco-romane, marţi, la Campionatele Europene de lupte de la Kaspiisk (Rusia).

Mihuţ, care l-a învins în finală pe norvegianul Stig-Andre Berge, a adus prima medalie de aur României la un Campionat European după o pauză de 11 ani, potrivit Federaţiei Române de Lupte. Luni, Mihuţ l-a învins în optimi pe francezul Leo Alexandre Sylvain Tdudezca, în sferturi a trecut de bulgarul Nikolai Ivanov Vichev, iar în semifinale a câştigat în faţa rusului Zaur Kabaloev.

România participă cu un lot de 14 sportivi la Europenele de lupte de la Kaspiisk

Festivitatea de premiere. Imnul României a răsunat în sala din Kaspiysk. 

'Cel mai important lucru este să îndrăzneşti să ai visuri mari, apoi să acţionezi pentru a le transforma în realitate. Performanţele vin atunci când mintea e calmă ca un lac de sticlă', spunea Mihai Mihuț, înaintea finalei.

30 aprilie. România termină prima zi de concurs la Campionatul European cu performanțe excelente: Mihai Mihuț (63 kg) este în finala pentru aur, iar Alin Alexuc (130 kg) luptă în finala mică, pentru bronz, mâine seara, de la ora 18.00.

Loading...
Comentarii