Mergi direct la conținut »
Luptătorul Răzvan Țîru a murit într-un accident rutier. Avea doar 20 de ani
Sport Libertatea > Sport

Luptătorul Răzvan Țîru a murit într-un accident rutier. Avea doar 20 de ani

Luptătorul Răzvan Țîru a murit într-un accident rutier. Răzvan Țîru avea doar 20 de ani și era considerat unul dintre speranțele sporturilor de contact din România.

Răzvan Țîru se afla ieri seară, în jurul orei 22.00, la volanul unui autoturism BMW pe raza localității Voluntari. Sportivul buzoian a pierdut controlul volanului și a izbit în plin un vehicul staționat pe marginea drumului.

Răzvan Țîru

Răzvan Țîru

Răzvan Țîru mergea dinspre Afumați spre București, dar, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de trafic, a derapat și a nimerit într-o autospecială de tractare, staționată și semnalizată corespunzător. 

Avea trei victorii din trei lupte

Sportivul a murit pe loc. El era însoțit de o tânără, care a suferit diverse răni și care a fost transportată de urgență la Spitalul Sfântul Pantelimon. Sportivul din Buzău era considerat o mare speranță. Din cele trei lupte susținute, el strânsese tot atâtea succese, dintre care  două prin KO. El își făcuse debutul în circuitul SuperKombat în luna octombrie și trebuia să lupte și în gala de la finalul lunii februarie.

Răzvan Țîru

Răzvan Țîru

Close
Închide
  Close