MENIU CAUTĂ

Marian Drăgulescu își riscă viața pentru România! ”O fac pentru mine și pentru toată delegația”

Distribuie

Marian Drăgulescu își riscă viața pentru România! ”O fac pentru mine și pentru toată delegația”.

Marian Drăgulescu a fost supus, în urmă cu două luni, unei operații la inimă. Medicii l-au oprit atunci să mai concureze în concursurile interne și internaționale.

Marian Drăgulescu nu a fost inclus în lotul selecționat pentru Campionatele Europene de la Glasgow. Antrenorul Marius Urzică i-a dat asigurări că-l va lua la acea competiție dacă starea fizică îi va permite.

Marian Drăgulescu își riscă viața pentru România: „Marea mea dorință e să-mi apăr titlul”

Comisia medicală a Institutului de Medicină Sportivă din Bucureşti a refuzat, însă, să avizeze participarea sa la Europenele care vor avea loc în august, la Glasgow, din cauza unui protocol internaţional pe care trebuie să-l respecte.

Singura modalitate prin care gimnastul român şi-ar putea apăra titlul european, ar fi o declaraţie pe propria răspundere prin care să-şi asume toate riscurile, iar Drăgulescu ia în serios această posibilitatea.

”Îmi asum întreaga resposibilitate pentru participarea la această competiţie. Marea mea dorinţă e să îmi apăr titlul cucerit în România şi să demonstrez că pot face performanţă la cel mai înalt nivel. 

Medicii care m-au operat mi-au dat acordul că pot face efort şi pot concura fără niciun fel de problemă, înţeleg că există acest protocol, dar eu îmi asum întreaga responsabilitatea. O fac atât pentru mine cât şi pentru tot ce înseamnă delegaţia României”, a declarat Marian Drăgulescu la Telekom Sport.


Citește și: EXCLUSIV/ Cine sunt suspecții dublei crime din Capitală. Frații au fost trimiși la muncă de primarul din Gîrceni: „Să câștige cinstit, prin muncă, o bucată de pâine 

Citește mai multe despre Marian Dragulescu, gimnastică, inimă și operatie pe Libertatea.

Comentarii