De Florian Gheorghe,

Prezent miercuri, în calitate de invitat, la Turneul Colosseum, veteranul luptător de arte marțiale mixte Marius Tiță, 40 de ani, a reușit să uimească miile de persoane și sportivi strânși la Sala Polivalentă după ce le-a transmis, de la microfon, sportivilor care concurează la „Exatlon” că-i așteaptă în ring. Vrea să-i bată, pentru că, altfel, nu-și găsește liniștea, spune Marius!

„Mulți mă știu, când eu mă băteam, ei nici în picioare nu mergeau! Vreau două meciuri de retragere cu marii campioni ai noștri, «Faimoșii», Yamato Zaharia și Mirel Drăgan. Dacă vreți să vedeți asta, țipați, dacă nu, trimiteți-mă acasă”, a fost mesajul lui Tiță, care a umplut Polivalenta de urale.

Luptătorul Marius Tiță vrea să-i bată pe Faimoșii de la „Exatlon”. I-a provocat pe Yamato Zaharia și Mirel Drăgan

Multiplu campion european și mondial la wushu și kempo, fostul combatant a trecut în cariera sa prin ligi profesioniste importante  – cea mai importantă fiind K1 Maxx. Atitudinea lui este greu de înțeles, mai ales că mentorul său în arte marțiale este Amatto Zaharia, președintele Federației române de kempo și wushu și tatăl lui Yamato, unul dintre cei doi sportivi chemați la luptă.

Marius Tiță, care anul trecut s-a întors cu un nou titlul dedicat „veteranilor” de la Campionatul Mondial de Kempo desfășurat în Las Vegas și a cărui carieră a devenit subiect de film –  este vorba despre scurtmetrajul „Titză”, regizat de Sebastian Mihăilescu – duce o viață simplă în afara ringului. Lucrează part time la o firmă de catering și e omniprezent la festivalurile de street food, unde s-a aflat în spatele tejghelei, gătind.


Adrian Berinde, aproape vindecat de cancer cu un tratament experimental! Cântărețul plecase în Germania în stare critică

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”