Mergi direct la conținut »
Mașini-vedetă în weekend la Ploiești
Sport Libertatea > Sport > Mașini-vedetă în weekend la Ploiești

Mașini-vedetă în weekend la Ploiești

În weekend-ul 15 – 17 august, vizitatorii Ploiești Shopping City sunt invitați la Expo Auto Epoque, expoziția de mașini și motociclete de colecție. Totodată, duminică va avea loc și BMW DTM Live Party, eveniment organizat cu ocazia transmisiei celei de-a şaptea etape a campionatului automobilistic de la Nürburgring.

În acest weekend, clienții Ploiești Shopping City vor avea ocazia să vadă o expoziție inedită de mașini și de motociclete. Automobilele expuse la Expo Auto Epoque sunt fabricate în perioada 1960 – 1975 și provin atât de pe continentul european, cât și din Statele Unite ale Americii. Mașinile-vedetă ale expoziției vor fi modelele Jaguar E Type și Dogde Carger, însă vor putea fi admirate și alte automobile precum Ford Taunus 12M și Renault 16, ambele fabricate în 1967, Zastava 1300 și Fiat 850, din anul 1965.

Expo Auto Epoque va fi deschisă vizitatorilor de vineri până duminică, între orele 10:00–22:00

Cu ocazia campionatului de automobile de la Nürburgring, Germania, pasionații de automobile sunt invitați să susțină echipele BMW DTM și să privească live transmiterea cursei DTM pe un ecran uriaș.

 

Close
Închide
  Close