3918-127549-alin.jpg

Un băiat şi o fată treceau ţinându-se de mână pe drumul spre şcoală. Trăiau în lumea lor. Nu se gândeau la ce le va rezerva viitorul. Acum trei ani, prietenia din copilărie s-a transformat în dragoste profundă. Peste timp, Rafa a devenit numărul 1 în tenis, dar în rest, nimic nu s-a schimbat. Când nu joacă tenis, Nadal (22 de ani) e un simplu băiat din Manacor (un orăşel industrial din inima Insulei Palma de Mallorca). Se relaxează pe plajă, pescuieşte şi ia prânzul în linişte cu familia. Pe Maria Francisca Perello, num e l e complet al celei poreclite “Xisca”, n-o interesează faima.

230834_127553_maria1.jpg 230834_127554_rafa1.jpg 230834_127555_rafa2.jpg

Nu-i place publicitatea

“N-o vei vedea ieşind dintr- un club de noapte sau cu sacoşele pline de hainele unui creator de modă celebru. Rafa şi Xisca sunt amândoi foarte timizi, oameni obişnuiţi, simpli”, povesteşte amicul lor, Pedro Hernandez. Şi Maria Francisca (20 de ani) e tot din Mallorca. Nu stă în lumina reflectoarelor, motiv pentru care relaţia cu Nadal “a transpirat” greu. Unchiul şi antrenorul lui, Toni, dezvăluie: “Cred că multe fete vor fi dezamăgite să ştie realitatea. Nepotul meu a susţi3918-127561-femeie.jpgnut tot timpul că nu are prietenă. De fapt, iubita lui îl aşteaptă la Mallorca”. Xisca rar poate fi observată în tribune, la vreun meci al iubitului ei. Preferă să nu-i distragă atenţia. Iar “strategia” funcţionează de minune.

Bănuit de infidelitate

Rafa a fost zărit alături de frumoasa jucătoare Caroline Wozniacki (foto dreapta), a titrat în urmă cu ceva vreme publicaţia daneză “Ekstrabladet”, susţinând că între cei doi ar fi mai mult decât o relaţie strict profesională. Informaţia a fost ferm negată de purtătorul de cuvânt al tenismenului, Benito Perez Barbadillo.

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile