MENIU CAUTĂ

Mats Wilander a analizat relația Halep – Cahill. ”Între ei există încredere 100%”

Distribuie

Mats Wilander a analizat relația Halep - Cahill. Expertul Eurosport crede că australianul și liderul WTA se complează excelent: 

”Nu e atât de ușor să comentez relația dintre ei doi însă cred că e una ok. Bineînțeles că Darren a ajutat-o foarte mult, pentru că dacă el nu ar fi fost în preajma sa, ea nu și-ar fi îmbunătățit atât de mult stilul de joc. Darren este o mare parte din rutina ei zilnică, în timp ce el trebuie să o țină mereu calmă și motivată, în direcția bună și pentru lucrurile care merită cu adevărat. Câteodată, ea devine foarte frustrată că nu câștigă meciuri deși el pare că vede diferit situația și dintr-un alt punct de vedere.

Pentru că ea și-a îmbunătățit serviciul, forehand-ul, mișcarea pe teren și urcarea la fileu, și-a îmbunătățit până și scurtele. Categoric că el este cel care a ajutat-o să devină o jucătoare completă, care acum are toate armele necesare împotriva oricărui adversar indiferent de suprafața de joc. Aici cu siguranță că este mâna lui Darren Cahill, un jucător nu poate face aceste îmbunătățiri singur.

În același timp, Darren pare să accepte până acum starea emoțională a Simonei, uneori fragilă. Între ei există încredere 100%. Simona știe că poate să-i spună că nu jucat așa cum trebuie în unele momente și că nu a fost o adevărată luptătoare dar întotdeauna îi va părea rău și își promite că își va îmbunătăți jocul. Ei par să aibă o relație perfectă, de încredere, profesională. Imaginea de ansamblu e că ea joacă din ce în ce mai bine, cu lovituri diferite”.

Citește mai multe despre Simona Halep pe Libertatea.

Comentarii