Mergi direct la conținut »
Mayweather - Pacquiao, meciului secolului 21. Pac-Man: ”Să-i spuneți să revină în ring”. Floyd: ”Mă întorc pentru o sumă cu 9 cifre”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Mayweather - Pacquiao, meciului secolului 21. Pac-Man: ”Să-i spuneți să revină în ring”. Floyd: ”Mă întorc pentru o sumă cu 9 cifre”

Mayweather – Pacquiao, meciului secolului 21. Pac-Man: ”Să-i spuneți să revină în ring”. Floyd: ”Mă întorc pentru o sumă cu 9 cifre”

Mayweather - Pacquiao, meciului secolului 21. Americanul de 41 de ani și filipinezul de 39 de ani, s-ar putea întâlni din nou în ring, la mai bine de trei ani de la singura confruntare directă.

ACTUALIZARE 20 ianuarie 2019. Filipinezul Manny Pacquiao, 40 de ani, și-a apărat cu succes centura WBA, la categoria semimijlocie, după ce l-a învins pe Adrian Broner, 29 de ani. Manny a câștigat lupta la puncte, prin decizie în unanimitate, 117-111, 116-112 și 116-112.

După meci, Pac-Man și-a amintit de rivalul său, Floyd Maywather junior, și a spus că este gata de încă un meci cu pugilistul american, actualmente retras din activitate: ”Să-i spuneți lui Floyd să revină în ring. După aceea vom lupta. Sunt gata să mă lupt din nou cu el”, a delcarat Pacquiao.

———————–

Floyd Mayweather, neînvins în 50 de meciuri la profesioniști, a decis să accepte provocarea lui Manny Pacquiao și să revină în ring. Acesta a postat un clip pe Instagram în care este alături de filipinez la un festival de muzică din Tokyo. Imaginile au fost însoțite de mesajul: ”Mă întorc în ring în acest an ca să mă lupt cu Manny Pacquiao pentru încă o zi în care voi încasa o sumă de nouă cifre”.

ESPN susține că marea confruntare ar urma să aibă loc în luna decembrie. Partida va avea și o miză importantă, pe lângă cea financiară, fiind pusă la bătaie centura WBA de campion mondial deținută de Pacquiao la categoria semimijlocie.

220.000.000 $a fost suma aproximativă încasată de Mayweather la prima confruntare cu Pacquiao.

FLOYD MAYWEATHER L-A ÎNVINS PE MANNY PACQUIAO ÎN „MECIUL SECOLULUI”. Americanul a câştigat la puncte


Citește și: VIDEO/ Dan Ciotoi de la Generic ascultă Smiley și Holograf! Cântărețul de muzică de petrecere ne-a făcut mărturisiri surprinzătoare

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații

Close
Închide
  Close