Mergi direct la conținut »
Michael Schumacher este vedeta unui film documentar care se va lansa în decembrie 2019
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Michael Schumacher este vedeta unui film documentar care se va lansa în decembrie 2019

Michael Schumacher este vedeta unui film documentar care se va lansa în decembrie 2019

Michael Schumacher, fostul mare pilot de Formula 1, este vedeta unui film documentar oficial despre propria viață, intitulat "Schumacher" și care urmează să fie lansat în luna decembrie.

„Filmul va explora multiplele fațete ale acestui om: pilotul nemilos, adolescentul ambițios care a avut un vis, mecanicul priceput, jucătorul de echipă, prietenul devotat și tatăl”, a declarat o persoană implicată în promovarea documentarului, citată de site-ul motorsport.com.

„Este un an important pentru Michael Schumacher. În ianuarie a împlinit 50 de ani, iar în noiembrie va aniversa 25 de ani de la primul titlu câștigat în Formula 1. Suntem încântați de faptul că familia și managerul său au acceptat să colaboreze cu noi”, a afirmat unul dintre producători.

„Cariera excepțională a lui Michael merita celebrarea primului său titlu de campion mondial. Suntem foarte mulțumiți de faptul că de realizarea acestui film se ocupă o echipă de profesioniști veritabili”, a declarat Sabine Kehm, managerul fostului sportiv german.

De șapte ori campion al Formulei 1, Michael Schumacher se află într-o situație dificilă în prezent, după gravului accident suferit la schi pe 29 decembrie 2013, în urma căruia a rămas imobilizat.

Filmul documentar „Schumacher” va fi promovat la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, care anul acesta se va desfășura în perioada 14-25 mai.

Poate te interesează și Iubirile fetelor din top 10 WTA. Cele mai bune jucătoare de tenis din lume au avut sau au relații amoroase cu bărbați implicați în sport

Close
Închide
  Close