Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Mihai Leu a vizitat Liceul Henri Coandă din Arad, un cadou în avans de Ziua Copilului (FOTO)

Mihai Leu a vizitat Liceul Henri Coandă din Arad, un cadou în avans de Ziua Copilului (FOTO)

Mihai Leu a vizitat Liceul Henri Coandă din Arad, fiind un cadou în avans de Ziua Copilului. Astfel, promotorul Arad Rally KIA 2018 (25-26 mai), Mihai Leu, a făcut joi, 24 mai 2018, o vizită la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto “Henri Coandă” din Arad.

Mihai Leu, fost pugilist, a lăsat boxul pentru cursele de raliu: ”Nu am timp pentru amândouă!”

Totuși, este de afectat Mihai Leu pentru că fiul său nu face nici box, nici automobilism.

Acțiunea de acum a fost un cadou în avans de Ziua Copilului oferit de către Mihai Leu tuturor elevilor liceului.

Timp de aproape de oră, Mihai Leu s-a întâlnit cu peste 100 de elevi de la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto “Henri Coandă”, le-a povestit o parte din experiența sa de pilot și de fost mare pugilist, le-a acordat autografe și a făcut fotografii.

Înainte de a pleca, Mihai a acceptat invitația elevilor și profesorilor Liceului Tehnologic de Transporturi Auto “Henri Coandă” din Arad și a vizitat atelierul auto, locul în care se pregătesc viitorii mecanici auto.

“Am rămas plăcut surprins de entuziasmul elevilor de la acest liceu. Sper că le-am făcut o surpriză plăcută și îi aștept pe toți la Raliul Aradului KIA de vineri și sâmbătă”, a spus Mihai Leu, care a rememorat una dintre cele mai plăcute amintiri de când era elev la liceu: “Îmi aduc aminte că în clasa a 12-a aveam un Oltcit și am concurat la un raliu. Am terminat pe locul 4 și am fost foarte fericit!”.

Programul complet al Arad Rally KIA 2018 poate fi văzut mai jos: https://raliularadului.ro/programul-evenimentului/.


Citește și: VIDEO/Sean Paul, declarație-șoc înainte de concertul de la București: „N-am știut că Inna e româncă! Îmi cer scuze, Inna!”


 

Close
Închide
  Close