Mihai Stoica (47 de ani), managerul general al Stelei, aflat în arest la Rahova după ce instanţa l-a găsit vinovat în „Dosarul Transferurilor”, va turba de furie după gratii. Fiica sa, Teodora, în vârstă de 20 de ani, suferă şi nu prea după tatăl său încarcerat. Teodora s-a distrat la mare cu un fost stelist, fundaşul dreapta Daniel Georgievski. Macedoneanul a fost adus în Ghencea în vara anului 2012 chiar la insistenţele lui Mihai Stoica. Teodora nu s-a ascuns, ci a postat o poză alături de „cangurul nebun” pe profilul ei de Facebook! La „alibi”, în poză mai apare şi o a treia persoană, un alt bărbat. Acesta este Codin Maticiuc, celebrul „Poponeţ”, unul dintre „craii” Bucureştiului, care a jucat pe degete toate „divele” Capitalei.

Daniel Georgievski a venit de două ori în România în această vară, deşi contractul cu campioana României i-a expirat. Oficial, el a venit ca că-şi rezolve ultimele probleme cu Steaua. Mai mult, „cangurul” s-a arătat foarte deranjat că nu i s-a propus prelungirea angajamentului. Dincolo de tentaţia unei noi experienţe în Liga Campionilor, se pare că Georgievski a mai avut un motiv pentru care a bătut pe la porţile Stelei, şi anume chiar Teodora Stoica.

Visul lui Georgievski de a continua în Ghencea a fost curmat de Gigi Becali. Deşi jucătorul este aromân, ca şi patronul, Gigi a fost neîndurător, sătul de gafele acestuia. SportNews.ro v-a informat în exclusivitate că decizia îndepărtării lui Georgievski i-a aparţinut chiar lui Becali.

 

Urmărește-ne pe Google News