Iulian Miu (34 de ani) a fost prezent la un eveniment la care iubita lui, manechinul Mihaela Dinu (21 de ani), a defilat într-un show dedicat galei K1 de săptămâna viitoare. Cei doi au fost surprinşi pentru prima oară împreună şi au fost nedespărţiţi toată seara.

Cu toate că sunt împreună de câteva luni, Mihaela Dinu şi Iulian Miu au avut o relaţie foarte discretă.

Cei doi nu s-au afişat până acum în public, încercând să stea departe şi de ochii presei. Fostul jucător al Stelei a încălcat regula joi seară, în Clubul Princess din Bucureşti, unde a ţinut morţiş să-şi susţină personal iubita la o prezentare de modă. Tânăra de 21 de ani, care este studentă în anul trei la Finanţe-Bănci, e un manechin apreciat şi foarte sexy.

A ţinut-o în braţe toată seara

Ea a pozat în Liga Bună, concursul cotidianului ProSport, iar acum se numără printre actualele “ring girls”, fetele care îi conduc în ring pe luptătorii de K1. De altfel, ea a urcat pe podiumul de prezentare într-o ţinută neagră foarte sexy şi având în mâini mănuşi de box de culoare roz.

Cu toate că formează un cuplu de invidiat, Mihaela şi Iulian au preferat să nu comenteze prea mult pe marginea relaţiei lor. “Nu ar fi prea multe de spus. Important este că suntem împreună şi că suntem fericiţi”, ne-a spus Iulian Miu, care după eveniment nu şi-a scăpat iubita din ochi, pe care a ţinut- o în braţe toată seara.

Urmărește-ne pe Google News