De Mirela Dinica,

Fosta campioana europeană la săritura în înălţime vrea să revină la viaţa de dinaintea plecării lui Cosmin Cernat, cel cu care a avut o relaţie de opt ani şi se încurajează spunând: „O sportivă de performanţă nu poate fi doborâtă de nimic!“.

„Vreau să revin în viaţa sportivă, mai ales că sunt motivată de fiica mea Ayana, care vrea să meargă la Londra. Acest lucru m-a determinat să iau decizia de reveni în sport. Este adevărat că acum încă mă refac după naşterea celei de-a doua fetiţe ale mele Maya, care în curând va mai împlini un an şi mai am de slăbit încă 5 kilograme iar apoi voi reîncepe antrenamentele cu speranţa de a câştiga la Olimpiadă”, a declarat Monica Iagăr.

După despărţirea de Cosmin Cernat, sportiva s-a decis să-şi dedice timpul de acum înainte carierei, şcolii şi evenimentelor mondene, la care poate fi văzută din ce în ce mai des. În ceea ce priveşte relaţia sa cu fostul iubit, Monica spune că acum „avem o relaţie normală si vorbim la fel ca înainte, doar că discuţiile noastre au legătură cu creşterea şi educaţia fetelor”.

Monica Iagăr s-a despărţit de iubitul ei, prezentatorul TV Cosmin Cernat, în luna decembrie a anului trecut, după ce l-a surprins pe acesta cu Mădălina Moroşanu şi l-a dat afară din casă. În prezent, Monica Iagăr afirmă că este singură şi nu este implicată momentan în nici o relaţie. Ea şi-a schimbat însă stilul vestimentar apărând la evenimente în ţinute din ce în ce mai sexi şi mai provocatoare.

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie