Mergi direct la conținut »
Nadia Comăneci, pe marile ecrane. Când va avea loc premiera
Sport Libertatea > Sport > Nadia Comăneci, pe marile ecrane. Când va avea loc premiera

Nadia Comăneci, pe marile ecrane. Când va avea loc premiera

Nadia Comăneci (53 de ani) va putea fi văzută pe marile ecrane, începând cu luna viitoare, informează Mediafax. Katie Holmes a regizat scurtmetrajul de 30 de minute intitulat Eternal Princess (Prinţesa Veşnică), care prezintă viaţa gimnastei române. Filmul va avea premiera mondială la Festivalul Tribeca de la New York, care se va desfăşura în perioada 15 - 26 aprilie.

Filmul prezintă „extraordinara viaţă a faimoasei gimnaste române Nadia Comăneci, care, la vârsta de 14 ani, a obţinut primul 10 perfect, în timpul Olimpiadei din 1976, şi care, acum, este o mamă iubitoare, filantrop şi un nume marcant în sport”.

Programul de documentare în care a fost inclus scurtmetrajul regizat de Katie Holmes se numește „Be Yourself”. Filmele din această secţiune prezintă poveşti despre identitatea de sine. Alături de filmul „Prinţesa Veşnică” mai fac parte din program scurtmetrajele „American Renaissance (regizat de Ryan Scafuro şi Jarred Alterman), „Live Fast, Draw Yung” (regizat de Stacey Lee şi Anthony Mathile), „All American Family” (regizat de Andrew Jenks), „Elder” (regizat de Genéa Gaudet), „My Enemy, My Brother” (regizat de Ann Shin), potrivit site-ului competiției.

Festivalul Internaţional de Film Tribeca a fost înfiinţat de Robert de Niro în 2002. Actorul a vrut să revitalizeze viaţa socială şi activităţile economice din Manhattan, după atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close