MENIU CAUTĂ
19 Mai. 2018 07:29

Petrecere în familia lui Lucian Bute: îi taie moțul și îi rupe turta fetiței sale

Distribuie

Petrecere în familia lui Lucian Bute: îi taie moțul și îi rupe turta fetiței sale, sâmbătă, la Galați. Micuța Ema Annabela a împlinit un an pe 3 martie.

Ema Annabela a fost creștinată anul trecut, la Biserica Sf. Constantin și Elena din Galați.

Ema s-a născut, la o clinică din Canada, iar Lucică a mărturisit că viaţa i s-a schimbat.

Lucian Bute este căsătorit de patru ani cu Elena Aprozeanu. Nașul cuplului și nașul de botez al micuței este senatorul Emanoil Savin.

'Mi-a schimbat viaţa acest copil. Bineînţeles că ne mai dorim un copil, doi – am vorbit cu soţia mea, Elena, dacă ne ajută bunul Dumnezeu, curând mai facem unul sau poate doi' –  Lucian Bute

'Nu ne doream, noi sau ei, neapărat băiat. Voiam să fie copilul sănătos şi atât. Numele l-au ales ei, cred că după naş, nu ştiu, încă nici nu l-am învăţat bine, dar am timp', spunea Ştefan Bute, tatăl fostului campion mondial Lucian Bute.

În ultima sa partidă, Lucian Bute a fost învins de columbianul Eleider Alvarez, prin KO în repriza a cincea, într-un meci care a avut loc la Quebec. Pentru Bute, care are acum un bilanţ de 32 de victorii (25 KO), cinci înfrângeri (2KO), a fost al doilea eşec din carieră prin KO, după cel din 2012, în faţa lui Carl Froch.

Bute a pierdut 5 dintre ultimele 7 meciuri și este aproape de a lua o decizie importantă pentru cariera sa.

Deținătorul titului IBF între 2007 și 2012: 'În momentul de faţă, mă bucur de familie, ştiţi că sunt tătic de două luni , sunt acasă cu familia, cu fetiţa, e cel mai frumos cadou din viaţa mea. E cea mai preţioasă centură şi asta contează cel mai mult. Obiectivele şi priorităţile se schimbă şi lucrurile au luat o altă întorsătură. Am 37 de ani, nu ştiu dacă o să mai fac un meci sau nu, prioritatea mea este familia acum. Voi decide când mă voi întoarce la Montreal. Discut cu echipa şi cu staff-ul meu despre acest lucru'.

În ultima vreme, Lucian Bute a dispărut din luma reflectoarelor, pentru că a vrut să stea alături de familia sa şi să se bucure de fiecare moment împreună cu micuţa Ema.

Citește mai multe despre Box și turta pe Libertatea.

Comentarii