Mergi direct la conținut »
Piţurcă, după retragerea lui Lobonţ: "Am fost surprins!"
Sport Libertatea > Sport > Piţurcă, după retragerea lui Lobonţ: "Am fost surprins!"

Piţurcă, după retragerea lui Lobonţ: „Am fost surprins!”

Selecţionerul Victor Piţurcă regretă retragerea portarului Bogdan Lobonţ (35 de ani) de la echipa naţională. 

“Am fost surprins de această decizie. Este un jucător cu care am colaborat formidabil. Obişnuiam des să vorbim la telefon diferite probleme. Probabil că s-a gândit mult înainte de a lua această decizie. Îmi pare rău de retragerea lui, cum îmi pare la fel de rău de retragerea oricărui fotbalist. La Bogdan, regretul e şi mai mare pentru că mi-a demonstrat de fiecare dată că este un profesionist desăvârşit şi un portar fantastic. Şi pe teren, şi în afara lui m-a ajutat şi şi-a făcut datoria excepţional. Probabil că a contat mult vârsta, dar şi faptul că, deşi este al treilea portar din lot, este foarte apreciat la Roma. Îi mulţumesc şi îi urez succes de acum înainte!”, a declarat Victor Piţurcă pentru site-ului frf.ro.

Bogdan Lobonţ

Bogdan Lobonţ a luat decizia de a se retrage de la echipa naţională deranjat de declaraţiile fostului preşedinte al FRF,Mircea Sandu, după ratarea calificării României la Cupa Mondială 2014 din Brazilia:

„Eu apreciez valoarea lui Piţurcă, dar trebuie să accepte că la meciul tur cu Grecia a greşit. Lobonţ, care ne-a ajutat de foarte multe ori, nu trebuia să joace la Atena. E clar! Ce deranjează atât de mult? Au venit mulţi suporteri, au venit mulţi oameni importanţi, domnul Dragnea, domnul Zgonea, domnul Niculae, toţi au rămas uimiţi când l-au văzut pe Lobonţ titular”.

Portarul Romei a disputat ultimul meci pentru reprezentativa României în noiembrie 2013, 1-3 în deplasare în turul barajului cu Grecia Lobonţ a adunat 85 de selecţii în tricoul naţionalei şi a participat la două turnee finale, Euro 2000, când a fost al treilea goakeeper alături de Stelea şi de Prunea, şi la Euro 2008.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close