MENIU CAUTĂ

Președintele SUA a refuzat o felicitare de la Michael Jordan

Distribuie

Michael Jordan (51 de ani), cel mai bun baschetbalist din istorie, a reușit, fără să vrea, să-l dezamăgească pe Barack Obama (53 de ani), președintele SUA.

David Axelrod, un fost consilier al lui Barack Obama, a povestit o întâmplare petrecută în 2011, cu ocazia zilei de naștere a președintelui Statelor Unite ale Americii. ”Când Obama a împlinit 50 de ani, am vrut să-i fac un cadou deosebit. Prin urmare, l-am rugat pe Michael Jordan să-i dea un autograf pe o felicitare. Numai că el a scris «La Mulți Ani! Pentru Barrack», cu un «r» în plus”, a dezvăluit Axelrod.

Pe moment, Obama nu a putut trece cu vederea greșeala comisă de Jordan. ”Președintele mi-a spus: «Nu pot să primesc felicitarea asta, pentru că mi-a scris numele greșit». Așa că am păstrat-o eu”, a mai afirmat David Axelrod. Ulterior, președintele SUA a dat uitării gafa celui mai bun baschetbalist din istorie. ”Îl iert, pentru că am niște amintiri din perioada în care juca la Chicago Bulls, pe care nu le voi uita niciodată”, a declarat Barack Obama, citat de site-ul sportingnews.com. 

Barack Obama, președintele SUA, și David Axelrod (dreapta), fostul lui consilier. (foto: EPA)

Citește mai multe despre Barack Obama, Florin Manea, gabi tamaș, michael jordan, NICOLAE MANEA, autograf, Baschet, felicitare, greseala și Steaua pe Libertatea.

Comentarii