MENIU CAUTĂ

Prima imagine cu Cristina Neagu după operație! „Totul a decurs perfect!”

Distribuie

Cristina Neagu (30 de ani), cea mai bună jucătoare de handbal din lume în 2010, 2015 și 2016, a fost operată azi la clinica din Belgia a doctorului Marc Mertens.

Tot acolo s-a mai operat și în 2013, când a a fost diagnosticată cu ruptură de ligamente încrucișate şi menisc extern la genunchiul stâng, după o accidentare suferită în timpul unui antrenament.

Prima imagine cu Cristina Neagu după operație a fost postată pe Facebook de cei de la echipa CSM București, unde Cristina este legitimată.

Șase luni de pauză

„Cristina Neagu a ieșit din operație și ne asigură că totul a decurs perfect!”, au scris cei de la CSM București. Cristina Neagu va urma să petreacă o lungă perioadă de recuperare, circa șase luni.

„M-am trezit cu zâmbetul pe buze! Totul a decurs bine și de acum înainte cu toată forța spre revenire! Vă mulțumesc pentru mesaje și sprijin!”, a scris și Cristina Neagu. 

Cristina Neagu pune accidentarea suferită la Euro 2018 pe seama oboselii: ”Corpul mi-a cedat”.

Prima accidentare gravă a sportivei a fost în anul 2011, când nu mai putea arunca la poartă din pricina unor probleme la umăr. I s-a făcut o intervenție chirurgicală de reconstrucție regenerativă a cartilajului. Atunci, Cristina a stat un an și șapte luni pe tușă.


VIDEO: Familia care de 45 de ani își caută copilul pierdut. „Mi-am cântărit merele. Când m-am întors, nu mai era”, își amintește mama lui Țiți

Citește mai multe despre Cristina Neagu, Belgia și operatie pe Libertatea.

Comentarii