Mergi direct la conținut »
Primul antrenor al Cătălinei Ponor a intrat din nou în sală!
Sport Libertatea > Sport > Primul antrenor al Cătălinei Ponor a intrat din nou în sală!

Primul antrenor al Cătălinei Ponor a intrat din nou în sală!

Cătălina Ponor (27 de ani) a fost descoperită și formată ca gimnastă în orașul ei natal, Constanța. Antrenorul care a văzut în ea un real talent se numește Matei Stănei. Aceasta a intrat, de curând, din nou, în sala de antrenament.

În urmă cu câteva săptămâni, Matei Stănei, primul antrenor al Cătălinei, a acceptat oferta venită din partea conducerii Fededrației Române de Gimnastică de a merge la Onești, pentru a se ocupa alături de alți tehnicieni de pregătirea gimnastelor junioare.

Matei revine, astfel, în sala de gimnastică, în calitate de antrenor, după o absență destul de îndelungată. În ultimii ani, a preferat să se dedice pasiunii lui marinărești, fiind propietarul unei nave turstice, denumită sugestiv ”Corsarul”.

”Domnul Stănei se alătură colectivului tehnic de la Onești. Nu am discutat cu dânsul exact perioada pe care o va petrece acolo dar sunt sigur că va face o treabă foarte bună la experiență pe care o are”, a declarat, pentru Sportnews.ro, Adrian Stoica, președintele Federației Române de Gimnastică.

ponor t

Close
Închide
  Close