ACTUALIZARE 18 Octombrie. Rareș Fortuneanu e de azi, oficial, noul selecționer al României.

Fostul centru îl înlocuiește în funcție pe spaniolul Manuel Montoya, demis după ce a terminat pe ultimul loc în grupa de calificare pentru Euro 2020, și va avea misiunea să readucă România cât mai repede la un turneul final.

Fortuneanu este azi antrenorul echipei frnaceze St. Raphael, grupare la care a ajuns încă din 2004, ca jucător.

În ultimii ani, el s-a specializat în școala franceză, parcurcând toate etapele necesare pentru a ajunge pe banca tehnică în prima ligă din Franța.

Fortuneanu va fi ajutat pe banca tehnică de un alt fost jucător important în handbalul ronmânesc și la echipa națională, Adrian Petrea, azi „principal” la CSM Bacău.

Cel mai probabil, numirea noului tandem la echipa națională va fi oficializată după ședința de miercuri a Consiliului de Administrație. Antrenorii trebuie să primească și avizul membrilor CA pentru a-și începe activitatea.

Citeşte şi:

IPJ Prahova, despre cazul asistentului medical acuzat că ar fi pipăit handbalistele minore de la CSM Ploiești: ”S-a deschis dosar penal”

Poliția și DIICOT Ploiești anchetează cazul asistentului medical de la CSM Ploiești acuzat de o jucătoare de handbal că pipăie sportivele minore. Clubul confirmă suspendarea lui Viorel Dohotaru

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări