De Viorel Tudorache,

Rareș Toader mai are doar 30 de centimetri să atingă baremul de calificare la Olimpiada de la Tokyo din 2021.

Baremul olimpic la aruncarea greutății la băieți este 21,10 metri și merg în competiție cei mai bine clasați 32 de sportivi din lume.

”Sunt în grafic, sunt în primii 20, voi fi la Tokyo anul viitor! Îmi pare rău doar ca această nebunie a întors totul pe dos. Sper să se termine cât mai repede și să revenim cu toții la activitățile noastre”, a declarat Rareș Andrei Toader pentru Sportsnet Group.

Izolare la Căciulata

Rareș este activ în perioada de izolare. E acasă la Căciulata, Vâlcea, unde se antrenează zilnic. Are un program strict, din care nu lipsește ridicatul bolovanilor de 50 de kilograme.

Sunt de câteva săptămâni acasă la Căciulata, unde nu am timp să mă plictisesc. Mi-am amenajat în curtea casei tot felul de aparate care să mă ajute să fiu în formă când se termină pandemia. Voi să stați acasă si sa aveți grijă de familiile voastre”

Rareș Andrei Toader:

Pentru Rareș, în cazul în care se va califica, Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021 ar fi primele din cariera sa la care ar participa. Sportivul și-a realizat baremul și pentru Olimpiada de la Rio de Janeiro din 2016, pe care a ratat-o din cauză că a fost depistat pozitiv la un control antidoping.  

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente