Mergi direct la conținut »
VIDEO / Raţ anunţă: "Vreau să-mi închei cariera la PAOK"
Sport Libertatea > Sport > VIDEO / Raţ anunţă: "Vreau să-mi închei cariera la PAOK"

VIDEO / Raţ anunţă: „Vreau să-mi închei cariera la PAOK”

Răzvan Raţ (33 ani) şi-a dezvăluit planurile de viitor la postul oficial al clubului de care aparţine, PAOK Salonic. Internaţionalul român s-a îndrăgostit de Grecia, unde vrea să joace până la sfârşitul carierei.

„Am 33 de ani, dar asta nu înseamnă că sunt bătrân. Este un nou început pentru mine. Am de gând să stau mai mult de doi ani cât am contract şi să îmi termin aici cariera. Vă pot asigura că asta nu se va întâmpla curând. Mai vreau să joc cel puţin 4 ani”

Sezonul trecut, Răzvan Raţ a evoluat în doar pzece meciuri pentru Rayo Vallecano, dar luna trecută a reuşit să se transfere la un club respectat în Europa.

„Am semnat pentru oportunităţile pe care mi le dă acest club. Îmi doresc să reuşesc multe aici. PAOK îmi dă şansa să lupt din nou pentru trofee. Voi putea realiza ceva ce nu puteam când jucam spre exemplu la West Ham. Acolo nu puteam să câştig trofee, la fel s-a întâmplat şi la Rayo. Sunt un jucător care are foame de trofee şi asta mă aştept să reuşesc aici”, a declarat Răzvan Raţ.

[responsive-video player=”youtube” identifier=”elZPZ_ZeKzA#t=301″ autoplay=”0″]

Close
Închide
  Close