Anul 2009 a fost cel mai bun pentru Răzvan Raţ. Câştigător al Cupei UEFA cu Şahtior Doneţk şi desemnat cel mai bun jucător român, Raţ a ţinut să se răsfeţe la sfârşit de an cu o excursie de vis. Împreună cu soţia sa, Iulia, internaţionalul român a ales să-şi petreacă vacanţa de Crăciun în însoritul Muskat (capitala statului Oman), la peste 30 de grade. Jucătorul lui Raţ a plătit câteva mii de euro pentru excursia care a făcut însă toţi banii.

Aşa cum se poate vedea din pozele pe care şi le-a postat pe site-ul personal, fundaşul român a făcut baie, s-a plimbat cu cămila, s-a delectat cu muzica şi delicatesele culinare arabe şi a cântat colinde. Ieri, Răzvan şi Iulia au revenit în ţară pentru a-şi petrece Revelionul. Ei vor sărbători trecerea dintre ani la pensiunea pe care o deţin în staţiunea Predeal.

În altă ordine de idei, se pare că şansele lui Raţ de a ajunge la Real Madrid au scăzut considerabil, în primul rând din cauza faptului că românul nu poate fi folosit în Liga Campionilor pentru că a jucat cu Şahtior în turul doi preliminar al competiţiei.

Urmărește-ne pe Google News