CSU Sibiu are cea mai frumoasă galerie din baschet. Și fanii au bătut recordul de abonamente vândute pentru baschetul românesc.

Până în prezent, 1.103 sibieni au decis să își achiziționeze cardul care le oferă acces la toate partidele de pe teren propriu. Abonamentele se pot întocmi la sediul Clubului, iar prețurile variază în funcție de sector, între 200 și 500 de lei (sectorul ”VIP” din Sala Transilvania, în preț intrând și un maiou oficial de joc). Pe lângă acces la meciuri, calitatea de abonat oferă în plus, mai multe facilități.

Abonamentul pentru sezonul 2018/2019 implică asigurare locului în sală și acces la toate partidele BC CSU Sibiu de pe teren propriu. Biletele de acces pentru fiecare meci, vor costa 15 lei, pe toată perioada sezonului. Fiecare abonament achiziționat pentru copii până la 14 ani include un tricou polo cu inscripțiile CSU Sibiu.

Elevii cu rezultate excepționale la învățătură, din ciclul gimnazial si liceal, cu media finală în anul școlar anterior de peste 9,50, beneficiază de reducere de 20 % din prețul abonamentului, în baza carnetului de elev.

Înființat în 1971, clubul are două titluri în palmares (1995, 1999) și a prins semifinalele Ligii Naționalei de patru ori (2006, 2009, 2017, 2018).

Baschetbaliștii sibieni au încheiat turneul desfășurat timp de trei zile la Sibiu, Memorialul Elemer Tordai, pe poziția secundă, cu două victorii, în meciurile cu CSO Voluntari (90-67) și Kimik Iujnîi (85-83). BC CSU Sibiu a fost precedat pe podium de U Banca Transilvania, care a triumfat atât în meciul cu echipa sibiană, cât și în duelul cu echipa ucraineană. Oaspeții de la Kimik au terminat pe locul al treilea.

UPDATE. Interlopul „Dasaev”, acuzat că i-a înjunghiat pe cei doi baschetbaliști americani la Brăila, râmâne în arest. Apelul i-a fost respins