Mergi direct la conținut »
România - Polonia (vineri, 21.45, TVR 1). Daum: ”Meci de a fi sau a nu fi. Am lucrat cu mulţi jucători polonezi”
Sport Libertatea > Sport > România - Polonia (vineri, 21.45, TVR 1). Daum: ”Meci de a fi sau a nu fi. Am lucrat cu mulţi jucători polonezi”

România – Polonia (vineri, 21.45, TVR 1). Daum: ”Meci de a fi sau a nu fi. Am lucrat cu mulţi jucători polonezi”

România va întâlni, vineri, de la ora 21.45, la Bucureşti, Polonia, într-un meci contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

De Ciprian Iana,

Selecţionerul României, neamţul Christoph Daum, a vorbit, în cadrul unei conferinţe de presă, despre importanţa acestui joc, care va avea loc pe Arena Naţională.

„Toate meciurile sunt de a fi sau a nu fi. Aşa va fi şi România – Polonia. E întotdeauna mai bine să fii, decât să nu fii”, a declarat Chistoph Daum.

Tehnicianul de 63 de ani a continuat: „Am lucrat cu mulți jucători polonezi și am un respect deosebit pentru mentalitatea și caracterul lor. Polonia are mulți jucători de top, care evoluează la echipe de top din lume în urma unei dezvoltări a fotbalului polonez. Polonia ar putea fi un exemplu pentru România de a avea succes, e nevoie de muncă pentru asta și de oameni cum e selecționerul Adam Nawalka, un om pentru care am un deosebit respect”.

Christoph Daum, care a fost lăudat de Cristi Chivu, a reacţionat la întrebarea dacă va demisiona în cazul unui eşec, răsdpunzând tot cu o întrebare: „Dacă voi câștiga voi primi un contract pe zece ani sau ce?”.

Daum ştie echipa de start a Poloniei

De asemenea, selecţionerul României a dezvăluit că ştie formula de start a Poloniei din jocul de vineri şi a vorbit despre situaţia mediacă a fundaşului Cristian Săpunaru.Avem un departament medical fantastic. De multe ori am spus că durerea e doar în mintea noastră. Cristi Săpunaru este un jucător fantastic, un caracter puternic, și depinde doar de el”, a precizat Daum.

 

 

Close
Închide
  Close