Mergi direct la conținut »
După canotaj, scandal uriaș și în caiac-canoe: ”Nu suntem plătiți de patru luni. Am 8,5 lei pe care și trăiesc din banii bunicii”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > După canotaj, scandal uriaș și în caiac-canoe: ”Nu suntem plătiți de patru luni. Am 8,5 lei pe care și trăiesc din banii bunicii”

După canotaj, scandal uriaș și în caiac-canoe: ”Nu suntem plătiți de patru luni. Am 8,5 lei pe care și trăiesc din banii bunicii”

După canotaj, scandal uriaș și în caiac-canoe: ”Nu suntem plătiți de patru luni. Trăiesc cu 8 lei pe lună”. Scandalurile legate de bani par să nu se mai termine în sporturile cu bărci.

Cristian Gheorghe: ”M-am imprumutat de unde am putut, am fost ajutat şi am putut să ajung acasă, să petrec sărbătorile cu ai mei, dar vă daţi seama ce sărbători au fost pentru mine. Aveam pe card 8 lei şi 50 de bani. Am trăit din banii bunicii”.

Alexandra Dragomirescu: ”Cu toţii avem aceeaşi problemă, banii. Şi, în primul rând, sunt foarte multe promisiuni şi rezultate zero din partea celor de la club (n.r. CS Dinamo), la care am fost de nenumarate ori si ni s-a spus acelaşi lucru. Nu avem buget”.

”N-o să mai ieşim la antrenamente, n-o să ne mai antrenam până când n-o să primim banii, pentru că pur şi simplu, patru luni n-am primit nimic, facem muncă voluntară”, a declarat Iuliana Ţăran.

În urmă cu câteva zile, medaliatele mondiale cu aur de la canotaj s-au plâns că premierile au fost amânate.

Sursă: telekomsport.ro

Close
Închide
  Close