Mergi direct la conținut »
SCM Craiova a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin
Sport Libertatea > Sport > SCM Craiova a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

SCM Craiova a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

SCM Craiova a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Vicecampioana României a pierdut dramatic în Croația meciul decisiv, scor 21-22 cu Podravka Koprivnica. Oltencele vor continua în Cupa EHF, trofeu pe care-l dețin.

Craiova a făcut o primă repriză extraordinară, în care a condus și cu 5 goluri diferență: 13-8. Neatenția din finalul reprizei a dat posibilitatea gazdelor să revină și să reducă din handicap până la pauză, 12-14!

În partea a doua, Podravka a jucat mult mai curajos și a arătat mult mai multă determinare. Oltencele nu au mai găsit prea ușor calea spre gol, iar meciul s-a încins. Croatele au trecut chiar în avantaj, 17-16, fiind rândul româncelor să alerge după egalare.

Totul s-a jucat în ultimele 10 minute ale partidei. De la 21-20 pentru Craiova, în minutul 49, oltencele nu au mai reușit să marcheze până la final! Degeaba apărarea s-a apărat exact, portarul Djukeva a avut și ea câteva intervenții de efect.

Podravka a egalat în minutul 51, iar cu 21 de secunde înainte de final le-a dat lovitura de grație oltencelor.

Podravka, echipa cu care Mariana Târcă și Valentina Cozma câștigaseră Liga Campionilor în 1996, revine în grupele cele mai importante competiții, după trei ani de pauză, în timp ce Craiova va continua doar în Cupa EHF, a doua competiție europeană ca valoare, al cărei trofeu l-a câștigat sezonul trecut!

Close
Închide
  Close