Simona Halep care a vorbit după victoria înregistrată în sferturile de finală la Montreal, în fața Carolinei Garcia, despre programările extreme făcute de organizatori WTA, a acceptat să participe la provocarea #fallingstars (stele căzătoare).

Dacă vă uitați la program, cred că sunt jucătoarea cu cel mai prost program într-o săptămână. Asta se întâmplă la aproape fiecare turneu. Cred că cei de la WTA sunt puțin supărați pe mine. Mereu sunt pusă foarte târziu în program. Sunt foarte supărată din cauza asta. Dacă verificați programul acestui turneu, și al altora, veți vedea ce e corect și ce nu e corect”, spunea Halep în urmă cu câteva zile.Lansată de jucătoarea de tenis Svetlana Kuzneţova, provocarea care ia amploare în lumea sportului mondial este menită să atragă atenția asupra programul prea încărcat pe care îl au sportivii în timpul turneelor de tenis.

“Am primit provocarea #fallingstars din partea Svetlanei Kuznetsova. O transmit către câţiva prieteni: Irina Begu, Horia Tecău, Andrei Pavel şi Rennae Stubbs. Acesta este rezultatul a 4 meciuri în 48 de ore”, a scris Halep pe contul de Instagram.

O agenție de publicitate din anturajul PNL, în spatele unor campanii sponsorizate pe Facebook contra Emiliei Șercan. Atacurile, după dezvăluirile despre plagiatul lui Bode
Recomandări
O agenție de publicitate din anturajul PNL, în spatele unor campanii sponsorizate pe Facebook contra Emiliei Șercan. Atacurile, după dezvăluirile despre plagiatul lui Bode

Fotografia a ajuns virală pe internet la doar câteva ore de la postare, adunând 73.906 aprecieri în nici o zi după ce sportiva româncă a publicat-o pe rețeaua de socializare.

Numărul unu mondial, Simona Halep o va înfrunta, duminică, pe americanca Sloane Stephens în finala turneului WTA de la Montreal (Canada), dotat cu premii totale în valoare de 2,82 milioane dolari.


Pavel Bartoș, despre începuturile sale în teatru și admiterea comică la facultate. “Am copiat tot repertoriul de la un coleg”