Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Spectacol în Alpi, la cel mai mare concurs de alergare montană / GALERIE FOTO

Spectacol în Alpi, la cel mai mare concurs de alergare montană / GALERIE FOTO

Spectacol în Alpi, la cel mai mare concurs de alergare montan / GALERIE FOTO

UTMB adună durere, fericire, efort, trudă, viteză, peste 10.000 de participanți având grijă să transforme cele 7 curse din cadrul evenimentului (UTMB, CCC, PTL, TDS, OCC, MCC & YCC) într-un spectacol nebun desfășurat într-un cadru natural magnific. Lăsăm imaginile să vorbească!

La startul celei de-a doua curse ca vechime din cadrul Ultra Trail du Mont Blanc, CCC, cursă ce se desfășoară pe un traseu de 101 km, au fost prezenți și 11 români (10 băieți și o fată). Primul ajuns la finiș a fost Radu Milea, după o corvoadă de 14.18.15, locul 80. Un timp asemănător cu cel pe care îl făcea în 2015, 14.18.26, atunci când termina însă pe locul 24.

Pe primul loc a fost militarul britanic Tom Evans, care a reușit o cursă perfectă. A stat la cutie, lăsându-l pe chinezul Min Qi să ducă cursa singur și pe multiplul campion mondial de alergare montană, italianul Marco de Gasperi, să-l ‘hăituiască’.

A urcat în față pe final și a reușit să-l depășească pe asiatic și, mai mult, să-i dea până la final aproape 6 minute.

Fotografii: Pascal Tournaire, Laurent Salino, Franck Oddoux, UTMB


ANALIZĂ | Inteligența artificială amenință deja locurile de muncă din România

Close
Închide
  Close