De Razvan Ionascu,

„Mă bucur că am reuşit să-mi ţin ambele promisiuni faţă de băieţelul meu. Înainte de plecarea la Beijing i-am spus că voi veni acasă cu medalia de aur, iar după ce am câştigat i-am spus la telefon că mami o să-i aducă o maşină fru­­moa­­­­­­­­­să”, au fost cuvintele Georgetei An­­­dru­­­­na­­­­­che, multiplă cam­­­­­pi­­­oa­­­­­­­­­nă olimpică la ca­notaj, în clipa în care a urcat la volanul Ho­­­­ver-ului personalizat cu numele ei. Viorica Su­­­sanu, Alina Du­­­­­­­­mitru şi San­­­­­­­­­­dra Izbaşa, toate trei me­­­­daliate cu aur la canotaj, ju­­­­do şi gimnastică au fost destul de emoţionate în clipa în care au primit din par­­tea re­­­­pre­­­­zent­an­­­­­tu­­­­­lui grupului Ale­­­­xan­­­­drion cheile ma­­­şinilor.

Preţul unui automobil este de 17.000 de euro

Sandra a venit la festivitate îm­­preună cu tatăl ei, de­­­­­oarece nu are încă permis de condu­­cere. „Probabil că anul viitor voi da examenul de conducere. Până atunci am să merg îm­­preună cu tata în poli­­­­­gon pentru a lua câteva lec­­ţii de condus”, a de­­­cla­­­rat San­dra, care s-a de­­­­­clarat foarte încân­­­­­tată de cum arată Hoverul. Campioanele olim­­­­pice au avut posibilitatea să-şi aleagă cu­­loa­­­rea maşinii chiar di­­rect la fabrica producătoare care se află în apropierea Beijin­­­­gului. O astfel de bijuterie ajunge să coste 17.000 de euro.

Alina Dumitru are deja trei autoturisme în faţa blocului

Hover-ul oferit de Alexandrion este cea de-a treia maşină personală pe care o are campioana olim­­­pică la judo, Alina Dumitru. După Olimpiada de la Beijing , sportiva a primit cadou un Mercedes din par­­­­­­tea lui Liviu Luca, preşedintele Federaţiei Române de Judo, ea mai având în proprietate şi un Opel Corsa. „Mai am un pic şi îmi fac un adevărat parc de maşini în faţa blocului”, a spus Alina

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV
GSP.RO

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații