MENIU CAUTĂ

Surpriza pe care i-a făcut-o Nike Simonei Halep înainte de Australian Open

Distribuie

Simona Halep și-a primit încălțămintea cu care va concura la Australian Open, iar aceasta este cu totul surprinzătoare. Numărul 1 WTA va avea pantofi sport personalizați cu numele ei și cu ardei iute.

Halep a postat pe rețelele de socializare imagini cu surpriza pe care i-au făcut-o cei de la Nike, o pereche de pantofi sport verzi, cu steagul României și numele ei scris peste, dar și cu un ardei iute aplicat pe ei.

Ardeiul iute este din specia Jalapeno si face referire la brandul Halepenos, lansat de Simona în urmă cu câțiva ani, datorită asemănării de pronunție.

Helep a lansat o linie de tricouri cu trei ardei iuți, colorați în roșu, galben și albastru, iar acestea au avut un mare succes în rândul fanilor ei. Este posibil ca Nike, cu care Halep are contract de anul trecut de după Australian Open să fi preluat idea și să o branduiască alături de numele jucătoarei de pe primul loc mondial.

Simona Halep, numărul unu mondial, va avea o adversară foarte dificilă în prima rundă a primului Mare Şlem al anului, pe Kaia Kanepi (Estonia), potrivit tragerii la sorţi efectuate joi la Melbourne.


Citește și: Are bani de dat, are datorii la stat! Cu ce sumă uriașă figurează Smiley că e datornic, într-un document al ANAF Argeș


 

Citește mai multe despre Australian Open și Nike pe Libertatea.

Comentarii