Mergi direct la conținut »
Tătărușanu, pe lista celor de la FC Liverpool! Ar fi primul român care ar juca la echipa "cormoranilor"
Sport Libertatea > Sport

Tătărușanu, pe lista celor de la FC Liverpool! Ar fi primul român care ar juca la echipa „cormoranilor”

Portarul naționalei de fotbal a României, Ciprian Tătărușanu, ar putea prinde transferul carierei la 32 de ani. Goal-keeper-ul legitimat acum la FC Nantes este pe lista celebrei grupări FC Liverpool.

„Mignolet nu vrea să rămână a doua opțiune la Liverpool, așa că echipa trebuie să caute o nouă rezervă. Având o bogată experiență în Premier League, jucând pentru Chelsea și Arsenal, veteranul Petr Ceh ar putea fi ales. O altă opțiune este Adrian, de la West Ham.

Pe lista celor cu care se poate discuta în această lună se află Ciprian Tătărușanu de la Nantes, care se află la gruparea franceză din 2017, după ce a evoluat trei sezoane în Italia, la Fiorentina”, au scris jurnaliștii de la Liverpool Echo.

Ar fi primul român pe „Anfield”

Ciprian Tătărușanu a crescut la Juventus Colentina, a mai trecut pe la Gloria Bistrița, Steaua, Fiorentina, iar acum joacă la Nantes. El a strâns 57 de prezențe în tricoul naționalei României.

La FC Liverpool n-a jucat niciodată vreun fotbalist român. Singurul portar român care a jucat în Anglia a fost Costel Pantilimon, care a fost legitimat la Manchester City, Sunderland, Watford, iar acum apără poarta celor de la Nottingham Forest.


Ce se întâmplă cu adevărat în noaptea de Revelion la videochat. O fată face minimum 1.500 de dolari dacă-și joacă bine rolul

Close
Închide
  Close