MENIU CAUTĂ

„Tibi Ghioane, furat”

Distribuie

Rapidul si-a prezentat, in cadrul unui show organizat pe stadionul Giulesti, lotul de jucatori pentru noul sezon. Desi a fost strigat si numele lui Tibi Ghioane, jucatorul nu a aparut, el fiind in cantonament cu Dinamo Kiev.
Spectacolul a inceput cu un recital al trupei Trinity, dupa care au fost prezentate echipamentul Errea, pe care il vor imbraca jucatorii giulesteni, mingile Mondo si mascota-vultur a formatiei rapidiste.
Show-ul a continuat cu un moment muzical sustinut de trupa Sistem, desfasurat in acelasi timp cu un spectacol cu faclii pe gazon si in urma caruia portiuni cu iarba au ars. Lotul echipei: Dolha, Radulescu, Stancu – portari; Chirita, Iencsi, Mutica, Petre Marin, Perja, Bandi, Stanciu, Crivac, Voicu, Rat, Maftei – fundasi; Maldarasanu, Soava, Schumacher, Sabau, Bogdanovici, Raducan, Frasineanu, Bundea – mijlocasi; Pancu, Sumudica, R. Nita, Constantin si Bratu – atacanti.
La prezentarea lotului s-a anuntat si numele lui Tiberiu Ghioane, transferat la Dinamo Kiev. In locul sau, pe teren a intrat un copil ce purta un tricou pe care scria „Ghioane, furat”. Dupa prezentare, fotbalistii au facut un tur de onoare. De asemenea, a fost prezentat lotul echipei-satelit a clubului FC Rapid, Rapid Magnetica, iar apoi a urmat un recital al trupei Gaz pe Foc si prezentarea staff-ului clubului. In incheierea spectacolului a evoluat formatia Holograf. (Mediafax)

Comentarii