Mergi direct la conținut »
Tomas Ryde, prima reacție, după umilința cu Spania: ”Ne-am pierdut încrederea”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Tomas Ryde, prima reacție, după umilința cu Spania: ”Ne-am pierdut încrederea”

Tomas Ryde, prima reacție, după umilința cu Spania: ”Ne-am pierdut încrederea”

România a fost distrusă de Spania, scor 16-31, sâmbătă, în primul meci de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.

De Ciprian Iana,

A fost un meci de coșmar, în care tricolorele pregătite de antrenorul suedez Tomas Ryde nu au condus niciodată pe tabela de marcaj.

Felicitări Spaniei! A făcut un meci foarte bun. Și arbitrii, surorile Bonaventura, au avut o prestație bună. A fost un meci bun și fair-play. Nu am reușit să facem față vitezei de joc pe care a avut-o Spania”, a fost prima reacție a lui Tomas Ryde la Digi Sport.

Selecționerul României a continuat: ”Ne-am pierdut încrederea, iar, pe final, am menajat câteva jucătoare pentru că acest turneu va fi greu. Per total, Spania a fost mult mai bună la toate capitolele în acest meci. A fost uimitor felul în care a jucat. Trebuie să ne revenim și să fim în formă pentru meciul de mâine (n.r. – duminică) cu Senegal.

Într-un alt meci din grupa C, Muntenegru, echipă antrenată de suedezul Per Johansson şi românul Adrian Vasile, a învins Senegalul cu 29-25. Tot sâmbăte se dispută partida Ungaria – Kazahstan.

România va întâlni, duminică, de la ora 11.00, Senegal, în cel de-al doilea joc din grupa C.

Close
Închide
  Close