Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Ucigașul lui Marian Cozma a fost eliberat în secret, cu patru ani înainte de termen, pentru ”bună purtare”! Sztojka a dat petrecere
Sport Libertatea > Sport > EXCLUSIV | Ucigașul lui Marian Cozma a fost eliberat în secret, cu patru ani înainte de termen, pentru ”bună purtare”! Sztojka a dat petrecere

EXCLUSIV | Ucigașul lui Marian Cozma a fost eliberat în secret, cu patru ani înainte de termen, pentru ”bună purtare”! Sztojka a dat petrecere

Ucigașul lui Marian Cozma a fost eliberat în secret, cu patru ani înainte de termen! Sztojka Ivan a dat petrecere joia trecută, pe 19 iulie, după ce a părăsit, în secret, pușcăria de la Szombathely! Informația a fost aflată astăzi, 25 iulie. Sztojka, fusese condamnat pentru uciderea lui Marian Cozma, dar ar fi fost eliberat cu patru ani mai devreme, pentru ”bună purtare”.

De Mihai Toma,

VIDEO | 9 ani fără Marian Cozma. Petre, tatăl regretatului handbalist: ‘Criminalii sunt în viață, Marian nu mai e! Dreptatea era scaunul electric sau un glonț în cap!’. A făcut un infarct!

Ucigașul lui Marian Cozma a fost eliberat în secret: BMW nou, plus party!

”Vă rog să nu menționați numele meu, mă tem să nu am probleme. Sztojka a fost eliberat joia trecută, dar publicul larg nu a știut, totul a fost ținut secret. Imediat după eliberare, familia a dat petrecere. Și-a luat și un BMW nou. S-a dus la Budapesta, la Siófok, se simte bine”, a spus martorul, citat de borsonline.hu.

S-a spus că Sándor Raffael, care a primit, finalmente, 18 ani de închisoare, i-a aplicat lovitura mortală lui Marian Cozma, însă Sztojka a avut un rol important în acel eveniment nenorocit, fiind cel care ar fi declanșat scandalul.

Ucigașul lui Marian Cozma a fost eliberat în secret, după ce a muncit în pușcărie și și-a luat licență în pshihologie

Sztokja a trecut pe la pușcăriile din Sopronkőhida, Baracska și Szombathely. ”A muncit în inchisoare și a studiat, obținând o diplomă în psihologie. despre psihicul uman”, susțin avocații maghiarului.

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă

Marian Cozma, care juca atunci la Veszprem, a fost ucis în localul Patriota, din Veszprem, pe 8 februarie 2009, după o altercație cu o bandă de rromi.

Barul ”Patriota” se afla în subsolul unei clădiri care adăpostește Irish Pub-ul Skorpio. Astăzi, doar acesta din urmă mai este funcțional. Scările care duc spre Patriota, unde ”Păsărilă” a simțit cum lama unui cuțit mânuit de un laș îi pătrunde în carne, sunt baricadate în prezent cu scaune.

Ucigașul lui Marian Cozma a fost eliberat în secret. Mai sunt doar doi în pușcărie

Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în primă instanţă, în iunie 2011, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de închisoare. Au făcut apel, iar pedepsele cu închisoare pe viaţă au fost reduse la 18 ani, iar cea de 20 a fost redusă la opt. Curtea Supremă de Justiţie din Ungaria a majorat, în octombrie 2012, pedeapsa lui Ivan Sztojka, de la opt la 13 ani de închisoare. Ulterior, pedeapsa a fost redusă la 9 ani. Din care a făcut cinci!

Scandal la ședința CEx al PSD! Viorica Dăncilă a ieșit plângând din sală
Recomandări

Scandal la ședința CEx al PSD! Viorica Dăncilă a ieșit plângând din sală

Pal Gabor, unul dintre criminalii lui Marian Cozma, ieșise deja din pușcărieEl fusese condamnat în 2012 la 5 ani de închisoare, dar a fost eliberat mai devreme, pentru bună purtare! Când a părăsit penitenciarul Palhalma, pe 4 martie 2016, a fost așteptat de prieteni cu șampanie!

Alți complici, Csaba Bihari (4 ani de închisoare), Gergely Péterné (3 ani de închisoare) și Antalik László (2 ani și 8 luni închisoare), sunt deja liberi.

Pe de altă parte, după ce s-a vorbit de despăgubiri de 250.000.000 $ pentru familia Cozma, instanța a emis noi decizii, ajungându-se de la 16 milioane de dolari și, în final, la 650.000 de dolari. Familia nu a primit, însă, nici un șfanț.

EXCLUSIV / Petre Cozma, al patrulea infarct! Tatăl regretatului handbalist Marian Cozma nu știa că unul dintre criminalii băiatului său…

”Dacă aș fi cinci minute singur cu criminalii, le-aș lua capul! Sunt român, nu mi-e rușine, vorbesc sincer! Era o banală bătaie, cădea dintr-un pumn, se lovea de bordură, dar s-a folosit arma albă! Asta nu e bărbăție! Le-aș face același lucru.”

De ce NU vrea Klaus Iohannis dezbatere cu Viorica Dăncilă. Explicațiile președintelui
Recomandări

De ce NU vrea Klaus Iohannis dezbatere cu Viorica Dăncilă. Explicațiile președintelui

”Rămân la ideea că a fost un atac comandat. Din toată discoteca, au sărit numai pe el! A doua: dacă erau din Veszprem, nu se întâmpla așa, au venit de la 30 km. Vii de la 30 km să sari pe el. Atunci ce e? Am văzut toate filmările, așa am văzut.”

”Cum să fi fost evitată tragedia? Ne întoarcem: a născut soția extremei Gergo Ivancsik, au fost toți jucătorii la petrecere, criminalii s-au dus la acel local, au atacat ca hienele! Poate dacă avea briceag, să se apere, scăpa. Dar așa? Vilovski și Sesum au încercat să-l protejeze. Dar degeaba! Băiatul meu era mort, iar ei dădeau cu picioarele în el. Asta e marea durere, nu știu de ce a fost ucis.”

”Mi se rupe inima când o iau pe aleile spre locul lui de cimitir. Nu aș vrea ca nimeni să fie în locul meu. Durerea e mai mare ca acum nouă ani” – Petre Cozma, tatăl lui Marian Cozma.

Close
Închide
  Close