MENIU CAUTĂ

Un fotbalist clujean ar putea juca la o echipa din Brunei

Distribuie

Jucatorul Cristian Fedor, fost component al echipei de fotbal Universitatea Cluj, ar putea juca, incepand din luna martie 2002, la clubul DPMM FC patronat de fiul sultanului din Brunei, printul mostenitor Al-Muhtadee Billah.
Fotbalistul clujean a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca nu a primit inca ultimele detalii legate de plecarea sa in Brunei, dar ca acestea vor fi finalizate in zilele urmatoare. „Pe langa toate acestea, va trebui sa mai port o discutie cu ei, pentru ca am si eu de pus niste conditii, intrucat vreau sa merg acolo impreuna cu sotia si cu copilul meu, lucru despre care nu am vorbit inca”, a afirmat Fedor, subliniind insa ca aceasta conditie nu va ridica probleme, deoarece cheltuielile suplimentare nu vor fi foarte mari, iar venitul pe care il va realiza in Brunei, peste 300.000 de dolari pe an, ii va permite sa-si intretina familia.
Fedor a plecat, la sfarsitul lunii octombrie, la sugestia impresarului sau, in Brunei, pentru a sustine probe de joc la echipa DPMM FC. In afara partidei de proba, Cristian Fedor a jucat in alte sapte meciuri, evolutiile sale fiind pe placul printului mostenitor.
Cristian Fedor s-a nascut la 19 noiembrie 1973, la Sighet si a debutat, la varsta de 14 ani, la CSS Sighetu Marmatiei. Printre echipele la care a evoluat Fedor se numara Universitatea Cluj, unde a jucat in perioada 1990-1995, apoi in anii 1997 si 1998, CFR Cluj (1995, 1998-1999), Ariesul Turda, Unirea Dej (1999-2000), Armatura Zalau (2000-2001).

Comentarii