MENIU CAUTĂ

Vezi cu cine se logodeşte Cătălina Ponor după Olimpiadă

Distribuie

Da! Gimnasta Cătălina Ponor, triplă medaliată cu aur la Olimpiada de la Atena, se va mărita după competiţia britanică. Şi e dragoste mare! La prima vedere! Şi arde! Cătă a confirmat pentru Libertatea că se gândeşte la logodnă: ”S-au scris numai prostii, cum că aş fi combinată cu nu ştiu ce oficial al unei echipe de baschet… Aiurea…Sunt cu altcineva, un gimnast. Este un bărbat la care ţin foarte mult. Am o relaţie serioasă şi, da, după Olimpiadă ne vom logodi!”
Dar cine este alesul Cătălinei? E din Puerto Rico, absolvent al Facultăţii de Arhitectură din cadrului Universităţii Penn State (SUA), în vârstă de 25 de ani. Se numeşte Tommy Ramos şi este singurul gimnast din ţara lui participant la Olimpiadă, care are aici un total de 25 de competitori. E specialist la inele şi e supranumit de presa din ţara lui ”Golden Boy”. Are două surori, Nicole şi Paola. Ieri, Carmen Ponor, mama Cătălinei, a confirmat, la rândul ei, decizia fiicei sale de a se logodi: ”Este adevărat. Cătălina se va logodi după Olimpiadă. Evenimentul va avea loc la Constanţa şi va fi ceva res- trâns, în familie. Vreau să-i cunosc şi eu pe părinţii lui Tommy. Oricum, este alegerea Cătălinei, eu nu mă implic în viaţa ei personală. Îi respect alegerile”

Cum s-au cunoscut cei doi

Povestea de dragoste dintre Cătălina şi Tommy s-a născut în urmă cu un an şi jumătate. Cei doi sportivi s-au cunoscut în sala de gimnastică, la un concurs internaţional, şi s-au plăcut din prima clipă. ”De atunci au ţinut legătura pe internet, el mai venea în Bucureşti, se vedeau destul de des. Oricum, în urmă cu trei săptămâni, au stat şi mai mult împreună, pentru că lotul din Puerto Rico s-a pregătit pentru Olimpiadă la Izvorani”, ne-a dezvăluit o amică de-a Cătălinei. Imediat după Olimpiadă şi după consumarea logodnei, Cătălina şi Tommy vor pleca într-o croazieră, într-o vacanţă de 10 zile.

Citește mai multe despre Cătălina Ponor pe Libertatea.

Comentarii